• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,85
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2064528,92

“ARIK, MİLLETİN MECLİSİ’NDE YALANLAR SAVURDU”

“ARIK, MİLLETİN MECLİSİ’NDE YALANLAR SAVURDU”
602 Görüntülenme
18 Aralık 2020-16:31

Şahin, açıklamalarını yaparak, CHP’li vekil Arık’ın yalanlar savurduğunu ifade etti.

Şahin, açıklamasında, “Yine bir yalan rüzgarı ve iftira ile karşı karşıyayız. CHP Milletvekili Çetin Arık'ın ‘çamur at, izi kalsın’tarzı yalanlarına cevap verme zorunluluğu doğmuştur. Biz bu çamur siyaseti muhatap aldığımız için değil, aziz milletimize verdiğimiz değerden dolayı bu iftira ve yalanlara cevap vermek durumundayız. Zira millet bizim gözbebeğimizdir, zira millet bizim varlığımızın sebebidir” dedi.

Sırasıyla iddialara kısa cevaplarımız diyen Şahin, şunları ifade etti:

1- SEMA YAPI adlı firmanın belediyemizde başkan yardımcısına ait olduğu iddiası tamamen gerçek dışıdır. Belediyemizde işçi, memur, yönetici vasfıyla ve benzeri vasıfla görevi olmamıştır. Hele hele başkan yardımcılığı görevi asla yapmamıştır.

2- DADALOĞLU VE KARAPINAR MAHALLESİ YAPIM İŞLERİNDEKİ İDDİALAR

Kaymakamlığımız tarafından ihtiyaç sahibi bir aileye yapılan evin yarım kalan muhtelif işleri ile mahalle camisine müştemilat yapılmıştır. Bu yapım işleri için 3 firmadan teklif toplanarak uygun fiyat veren firma ile malzeme temini yapılmıştır. Dadaloğlu mahallemizde ise alınan bu malzemelerden ilköğretim okul binasına dış cephe boyası verilmiş, okuldaki muhtelif yerler boyanmıştır ve okul bahçe duvarları briketle yükseltilmiştir. Bütün işlemler hukuka ve vicdana uygundur.

3-TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI

Bilindiği üzere Belediyemiz camilerin, Kuran kursların, okulların, ana sınıfların halıları belediye hizmet binalarının temizlik ve hijyen giderlerini karşılamaktadır. Yine Tomarzalı hemşehrilerimiz bilirler ki her yıl düzenli olarak camilerimizin halıları belediyemiz tarafından yıkanmaktadır,  iddia edildiği üzere alınan 5500 TL’lik temizlik malzemesi yapılan bu hizmetler için kullanılmıştı.

4-LPG ALINMASI

Kurumumuzda lpgli araç olmamasına rağmen lpg alınmış iddiası tamamen asılsızdır. 2011 Model 38 UL 009 plakalı toyotaavensis markalı aracımız benzin ve lpg ile çalışmaktadır. Görüleceği üzere ruhsatında bu bilgiler mevcuttur. Tamamı bu aracın yakıt bedeli gibi gösterilen 46500 TL’lik fatura belediyemizin tüm araçlarının 15 günlük yakıt faturasıdır, bu faturada sadece 85 TL’lik lpg alımı olduğu gözükmektedir.Fatura incelendiğinde tüm detaylar net bir şekilde gözükmektedir.  Belediyemiz, Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı denetimine tabi olup her yıl düzenli olarak denetlenmektedir.

Şahin, CHP’li vekili mahkemeye vereceklerinin de altını çizerek, “Oysa milletvekili olarak maaş aldıkları koltuktan biraz ayrılıp, izah ettiğim konuları araştırma zahmetinde bulunsalar, bahsettikleri fatura kaleminde yer alan boya ile okulun boyandığını, temizlik malzemesi ile okul ve caminin temizlendiğini, hülasa milletin her kuruşunun millete döndürüldüğünü öğreneceklerdi. Ama yok... Ankara'da konforunu bozmadan koltuk altına sıkıştırılan yalanları okuyup, geçmek var... Olmaz Arık Bey, böyle siyaset, böyle hizmet olmaz! Dahada acısını söyleyeyim böyle cehalet olmaz. Bu memlekette hukuk var, adalet var! Buyurun, elinizdeki tüm belgeleri adalete sunmakta hür'sünüz!  Siz vermezseniz, biz sizi yalancı vekil olarak mahkemeye vereceğiz. Siz iftira ve yalanlara devam ede durun, biz Tomarza’mız ve Kayseri’miz için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. -ED-(TOMARZA BELEDİYESİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft