• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1878963,30

BAŞKAN ADAYI SEDAT COŞGUN’DAN ÇAĞAN MEDYA’YA ZİYARET

BAŞKAN ADAYI SEDAT COŞGUN’DAN ÇAĞAN MEDYA’YA ZİYARET
710 Görüntülenme
14 Aralık 2021-16:04

BAŞKAN ADAYI SEDAT COŞGUN’DAN ÇAĞAN MEDYA’YA ZİYARET

Kayseri Bakkal ve Bayiler Odası Başkan Adayı Sedat Coşgun ve yol arkadaşları Mehmet Çetin ve Turgut Aykut, Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan’ı ziyaret ederek, 9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan olağan kongre ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Kayseri Bakkal ve Bayiler Odası Başkan Adayı Sedat Coşgun, oda çatısı altındaki üyelerin sorunlarını ve taleplerini gündeme getirmek ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak adına bu yola çıktıklarını kaydetti. Özellikle pandemi süreciyle birlikte bakkalların yok olma sürecine geldiğinin altını çizen Sedat Coşgun, bununla birlikte de zincir marketlerden kaynaklı ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Şu anki mevcut yönetimin çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla hareket etmediğini belirterek, bu sebeple kendisi ve ekip arkadaşlarının yola çıktıklarını belirten Coşgun, “Kayseri’de yerel yönetimler ve hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Bazı belediyeler yerel esnafı desteklemek adına 2022 yılı ocak ayı itibari ile zincir marketlerin küçük esnafı yok ettiğinden dolayı ruhsat vermeme kararı aldı. Bizimde umudumuz bu yönde” dedi.

Sözlerinin sonunda tüm üyelere 9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak genel kurula katılarak odalarına sahip çıkmalarını isteyen Coşgun, “Ben merkezli bir anlayış yerine ‘biz’ odaklı oda anlayışını içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft