• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    35,02
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2135613,14

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GÖZ BANDI TAKIP BASTONLA YOLDA YÜRÜMEYE ÇALIŞTI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GÖZ BANDI TAKIP BASTONLA YOLDA YÜRÜMEYE ÇALIŞTI
457 Görüntülenme
10 Ocak 2022-15:25

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GÖZ BANDI TAKIP BASTONLA YOLDA YÜRÜMEYE ÇALIŞTI

Dernek Başkanı Murat Atmaca'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Çolakbayrakdar, görme engelli Mehmet Aykut'un seslendirdiği türkülere de eşlik etti.

Çolakbayrakdar, ayrıca programı takip eden basın mensuplarıyla da 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle "Gesi Bağları" türküsünü söyledi.

Bir süre görme engelli vatandaşlarla sohbet eden Çolakbayrakdar, daha sonra sokağa çıkarak göz bandı taktı, eline aldığı bastonla yolda yürümeye çalıştı.

Çolakbayrakdar, yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların haftasını ve gazetecilerin gününü kutladığını söyledi.

Altınokta Körler Derneği'nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Çolakbayrakdar, "Ben şimdi kısa bir yerde önce eğitim aldım, daha sonra yürüdüm. Hakikaten zor bir şey. Allah herkese sağlık versin. Elimizde bulunan nimetlerin kıymetini bilmemiz lazım. Birlikte yaşadığımız kardeşlerimize gerek trafikte gerekse yaya olarak karşılaştığımız zaman önceliği vermemiz ve onların hayatını kolaylaştırmamız gerektiğini bir kez daha burada yaşayarak görmüş olduk." ifadesini kullandı.-ED-(KOCASİNAN BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft