• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    35,02
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2135613,14

BAŞKAN ÖZDOĞAN MAHALLE HALKIYLA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZDOĞAN MAHALLE HALKIYLA BULUŞTU
683 Görüntülenme
07 Şubat 2021-15:25

BAŞKAN ÖZDOĞAN MAHALLE HALKIYLA BULUŞTU

Başkan Özdoğan’ın ziyaretine Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cemile Taş eşlik etti. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve beraberindekiler cadde ve sokakları tek tek dolaşarak eksikleri yerinde tespit etti. Mahalle halkından Şenay Çat ve Gülhanım Keskin Başkan Özdoğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Başkan Özdoğan şöyle konuştu;‘’Bugün Kültür müdürümüz ile birlikte Hacılarımızın güzel insanlarıyla bir araya gelerek hasbihal imkanı bulduk. Gezilerimizde ev halkını ziyaret ederek onların bizlerden isteklerini değerlendirme imkanı bulduk. Gezdiğimiz yerlerde mahalle halkımızla görüşerek taleplerini dinliyor ve onlara yardımcı oluyoruz.’’

Başkan Özdoğan ayrıca ‘’Hacılar Belediyesi olarak bahar ayıyla birlikte çalışmalarımızda hız kazanacak, mahallelerimizin eksiklerini de tamamlayacağız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.’’ dedi.

Başkan Özdoğan gittiği mahallelerde vatandaşlara hijyen seti de dağıttı. -GA-(HACILAR BELEDİYESİ)  

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft