• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞASINDA HAREKET VAR’ ETKİNLİĞİNE MİNİKLERDEN YOĞUN İLGİ

BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞASINDA HAREKET VAR’ ETKİNLİĞİNE MİNİKLERDEN YOĞUN İLGİ
547 Görüntülenme
03 Mart 2022-13:23

BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞASINDA HAREKET VAR’ ETKİNLİĞİNE MİNİKLERDEN YOĞUN İLGİ

Kayseri’de spor alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle her yaştan vatandaşı sporla buluşturan, insanların sporu bir yaşam şekli haline getirerek sağlıklı yaşamasını amaçlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. hafta sonları gerçekleştirdiği AVM Lansman Günleri’nde özellikle miniklerle buluşarak, eğlenceli aktivitelere imza atıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Spor A.Ş. hafta sonları alışveriş merkezlerinde düzenlediği lansman günleri kapsamında 26-27 Şubat tarihlerinde Kumsmall Alışveriş Merkezi’nde miniklerle buluştu.

Yetişkinlerin de katıldığı, herhangi bir yaş sınırlaması bulunmayan etkinliğe, özellikle minikler yoğun ilgi gösterdi. Spor A.Ş. eğitmenleri tarafından spor ve eğlencenin bir arada sunulduğu etkinlikte minikler danslar ve aktivitelerle doyasıya eğlendi. 
-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft