• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,71
  • GRAM ALTIN
    2400,48
  • ÇEYREK ALTIN
    3949,51
  • BITCOIN
    1984419,03

ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN KOCASİNANLILARA 3 MÜJDE

ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN KOCASİNANLILARA 3 MÜJDE
600 Görüntülenme
09 Kasım 2020-15:48

Kayseri’yi hayırseverler şehri olarak niteleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’mizin her bir köşesinde hayır işi yapan bir büyüğümüzün ve hayırseverimizin ismi vardır. Bu hayırseverlik bu memleketin genetiğinde var. Binlerce yıldır bu topraklar, hayırseverleriyle anılır. Makarr-ı Ulema şehri bu şehir, medresesi, hanları, hamamları ve onları yaptıran insanlarıyla anılır. Bu topraklarda hayırseverlik ön planda sürdürülerek devam etmektedir. Özellikle hayırseverliğiyle anılan ilimiz, birçok şehre örnek olmuştur. Çalışkan ve azmiyle tanınan hemşehrilerimiz, ülkemizde ve dünyada örnek gösterilen çalışmalara ve projelere imza atmaya devam etmektedir. Özellikle sanayi ve ticaret şehri olarak bilinen Kayseri; devletimiz, hayırsever işadamları ve şehri yönetenler tarafından farklı alanlarda yapılan yatırımlarla kültür, sağlık, spor, eğitim, turizm ve tarım şehri olarak da uluslararası alanda anılmaya başladı. Daha yaşanabilir bir Kayseri için bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Rabbim sayılarını artırsın diye de dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, hayırsever işbirliğiyle aciliyeti bulunan bir mahalleye anaokulu, Cırgalan Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi, Beyazşehir Mahallesi’ne ise Kur’an Kursu yapılacağının müjdesini verdi. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft