• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

CUMHURBAŞKANI TATAR’A FAHRİ DOKTORA UNVANI KKTC’DE GENİŞ YANKI UYANDIRDI

CUMHURBAŞKANI TATAR’A FAHRİ DOKTORA UNVANI KKTC’DE GENİŞ YANKI UYANDIRDI
534 Görüntülenme
29 Ocak 2022-11:38

İki günlük program dahilinde Kayseri’ye gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ilimizi ziyareti oldukça yoğun geçti. Kayseri temaslarına Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek başlayan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, daha sonra Kayseri Üniversitesi'ne geçerek, burada “Mavi Vatanda KKTC’nin Rolü” rolü konulu konferans verdi. Aynı günü, Kayseri Büyükşehir Belediyesine geçen Cumhurbaşkanı Tatar, burada KAYMEK tarafından hazırlanan sergiyi gezdi ve Kıbrıs gazileri ile buluştu. Tatar, Kayseri programının ikinci günü ise iş dünyasının temsilcileri ve basın mensupları ile biraraya geldi. Cumhurbaşkanlığına seçilmesinin ardından izleyecekleri yeni siyaset modeli ve iş dünyasına ilişkin açıklamalarda bulunan Tatar, tarihi kapalı çarşı ve yenilenen yüzüyle Kayseri kalesini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Kayseri ziyaretlerine ise Kayseri Üniversitesi senatosunun aldığı kararla kendisine tevdi edilen fahri doktora ünvanı oldu.

Fahri doktora belgesi, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa tarafından Cumhurbaşkanı Tatar’a takdim edildi. Üniversite senatosunun aldığı kararla kendisine verilen fahri doktora ünvanı, KKTC Cumhurbaşkanlığının resmi Twitter hesabı başta olmak üzere birçok sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Konuk Cumhurbaşkanı, oldukça yoğun geçen Kayseri programını dün akşam saatlerinde tamamlayarak ilimizden ayrıldı.

S M - HABER MERKEZİ 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft