• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

DUYKON HEYETİ YOZGAT’TA

1097 Görüntülenme
13 Şubat 2021-14:24

Yaşanan görev değişimi ile birlikte bayrağı İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz’dan devralan, Dünya yozgatlılar konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran, ilk resmi ziyaretini memleketi Yozgat’a yaptı. Farklı illerin federasyon başkanlarının da katıldığı programda Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve Yozgat Valisi Ziya Polat ziyaret edildi.

Dünya Yozgatlılar konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran, Ankara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, Yozgatlılar Vakfı Başkanı Durak Turan Düz, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Kanal 38 ve Tv 38 Genel Müdürü Deniz Çağan, Duykon Yozgat Temsilcisi Ziya Saydam ve yöneticiler yozgat’ta bazı temaslarda bulundu. Heyet ilk olarak, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi ziyaret etti.

Özel bir otelde Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu heyetiyle biraraya gelen, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, DUYKON heyetini baba ocakları Yozgat’a ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Mesele Yozgat’ı daha ileri götürebilmek ve birlik ve beraberliği tesis edebilmek” dedi.

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran ise, “Çoçuklar Üşümesin” adlı kampanya çerçevesinde Yozgat’ı ziyaret ettiklerini ifade ederek, “1300 çocuğumuza mont ve bot hediye edeceğiz. Bu noktada destek veren yurtdışında yaşayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Heyet daha sonra Yozgat Valisi Ziya Polat ile biraraya geldi.  Ziyarette konuşan Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Başkanı Serhat Baran, gerek yurt içi gerekse yurtdışında yaşayan Yozgatlıların selamını ilettiler.

Yozgat Valisi Ziya Polat ise, kapılarının da gönüllerinin de hemşehrilerine sonuna kadar açık olduğunu kaydederek, “DUYKON ile ilerleyen süreçte ortak projelerle, ilimize katmadeğer katacak çalışmalar yapmamız lazım” dedi.-NG-(MESUT KOÇ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft