• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,83
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2050109,77

ERDOĞAN TAMAM GÖZLER TRANSFERDE

ERDOĞAN TAMAM GÖZLER TRANSFERDE
829 Görüntülenme
06 Haziran 2022-15:24

ERDOĞAN TAMAM GÖZLER TRANSFERDE

1 YILLIK İMZA OLACAK

Süper Lig temsilciniz Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile anlaşılmasının ardından gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Ömer erdoğan ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Kimse sözleşmenin süresine takılmasın. Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile uzun yıllar çalışabiliriz. Başlangıç 1 yıl ama uzun süreli çalışma niyetimiz var” şeklinde konuştu.

ÇITA YÜKSELDİ

Son  yıllarda kümede kalabilmak için mücadele eden ve son maça kadar hesap içerisinde olan yukatel kayserispor, Hikmet Karaman’ın gelişi ile çıtayı yükseltti. Ligde kalmayı haftalar önce garantileyen, Avrupa trenini son anda kaçıran ve kupada final oynatan Hikmet Karaman, Ömer Erdoğan’a çıtası yüksek, beklentileri yüksek bir Kayserispor bıraktı.

KİMLER GELECEK?

Sarı-kırmızılı camiada gözler transfere çevrilmiş durumda. Ömer Erdoğan’ın Hatayspor’dan eski öğrencilerini getirip getirmeyeceği merak konusu. Özellikle Diouf gibi oyuncular transfer söylentilerinin başında geliyor. Fatikh Kuruçuk’n da ismi Kayserispor için geçiyor. Ömer Erdoğan’ın yabancılar hakkında da verreceği rapor merak konusu olmaya devam ediyor. BT

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft