• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    2030285,36

ERSOY’DAN İNTERNET ÖNERGESİ!

ERSOY’DAN İNTERNET ÖNERGESİ!
676 Görüntülenme
07 Eylül 2020-16:33

Ersoy, verdiği önergeyi açıklayarak, “Kovid-19 virüs salgını sebebiyle mevcut durumda eğitim-öğretim uzaktan eğitim yoluyla devam etmektedir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin internet hizmetine sorunsuz erişebilmesi adına internet altyapısı olmayan ilçe ve mahallelerimiz için ilgili Bakanlığımıza önerge vermiş bulunuyoruz” dedi.

Önerge de ise şu ifadelere yer verdi; “Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ardından küresel olarak yeni bir düzene girilmiş, yeni bir dünya düzeni oluşmuştur. Bu süreçte sosyal yaşamın devamlılığı için ek tedbirler alınarak süreç en az zayiat ile atlatılmaya çalışılmaktadır. Bu kapsamda eğitim-öğretimin çeşitli kademeleri de Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar ile çevrimiçi olarak uzaktan uygulanmaktadır. Bu kapsamda,  Her öğrencinin ve öğretmenin internet hizmetine ulaşabilmesi ve eşit olarak faydalanabilmesi için gerekli alt yapı çalışmaları yapılmış mıdır? Kayseri ilinde internet alt yapısı olmayan ilçe,mahalle bulunmakta mıdır?İnternet hizmetinden maddi sebeplerden dolayı yararlanamayan öğrencilerin ailelerine yönelik herhangi bir çalışma/destek planlanmakta mıdır? “ –GA- (GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft