• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,71
  • GRAM ALTIN
    2400,20
  • ÇEYREK ALTIN
    3948,51
  • BITCOIN
    1984419,03

HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI

HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI
568 Görüntülenme
13 Mayıs 2022-15:31

HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü (Başhemşire) Sultan Şahini ziyaret ederek, Hemşireler Haftası’nı kutladı.

Ziyarette Şahin’e nezdinde tüm hemşirelerin haftasını kutlayan Benli, pandemi kalesine benzettiğini Kayseri Şehir Hastanesinde görev yapan hemşirelerin her birinin sur başında bekleyen asker gibi görev yaptığını dile getirerek, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kayseri Şehir Hastanesi Palyatif Servisinde görevli hemşireleri de ziyaret eden Benli, “Pandemi döneminde siz hemşirelerimiz, Kurtuluş Savaşındaki Safiye Hüseyin Elbi’nin verdiği mücadeleye benzer bir mücadele verdiniz. Çoğu insan anne babasının yanına bile girmeye korktuğu o dönemde siz onların yanındaydınız. Yaptığınız iş kutsal bir iş ve yapacağınız işte sadece duruşunuzu bile değiştirmeniz sizin sevap hanenizi dolduracaktır. Güler yüz göstererek, onunla ilgilenip konuşmanız müthiş bir enerji oluşturup hastaya pozitif enerji verecektir. Ben tüm hemşirelerimiz bu anlayış ile çalışmasını önemsiyor hepinizin Hemşireler Haftasını kutluyorum” dedi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft