• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,85
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2064528,92

HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ÇELİK’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ÇELİK’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET
762 Görüntülenme
07 Şubat 2022-09:24

HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ÇELİK’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Ziyarette konuşan Hizmet-İş Sendikası kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik,” Sürekli beraber çalıştığımız Deniz ağabey, bütün işlerimizde istişare ettiğimiz, daraldığımız yerde fikrini aldığımız, her zaman yanımızda gördüğümüz bir abimiz. Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı hayırlı olsun. Cenabı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Tabi STK’larda bir temsil makamı olduğu için her birimizin temsil ettiği alanlar var. Bizler işçileri temsil ediyoruz. Sizde memleketiniz ve memleketim olan Yozgat’ı temsil ediyorsunuz. Hepimizin üzerinde gerçekten büyük yük var. Ülkemiz sıkıntılı bir sürecin içinden geçiyor ama inşallah bugünleri atlatacağız. Biz yakılıp yıkılmayacağız. Çözüm üretme alanındayız. İnşallah bu zor günler geçtikten sonra ülkemiz feraha ulaşacak. Hayırlı olsun Cenab-ı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diyerek konuştu.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise konuşmasında şunları kaydetti;” Kayserimizin en büyük hizmet sendikalarından bir tanesi olan hak-iş’e bağlı hizmet-iş sendikasının başkanı ve yönetim kurulunu bizde federasyonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki  STK yöneticileri, dernek yöneticileri ve federasyon yöneticileri hakikaten bu işin altına ellerini koymadıklarında düzgün çalışmaların ortaya çıkmayacağını tahmin edebiliyoruz. Bizlerde tabi temsil ettiğimiz makamlar çerçevesinde sizlerinde buyurduğu gibi hem ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar hem pandemi şartlarından dolayı üyelerimizle sizlerle bir araya gelmeyi çok arzu ediyoruz ama 5.pik diye tabir edilen bir kısmı geçirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte ekonomik şartlardan hem de pandeminin etkilerinden umarım kurtuluruz. Ülkemizin daha iyi noktalara geleceğini tahmin ediyorum. Bizler bu işi gönüllü yapıyoruz. Evimizden, işimizden her türlü sosyal yaşantımızdan fedakarlık yaparak bu işleri yapıyoruz. Hem maddi hem de manevi olarak destek veriyoruz. Sizlerde keza öyle yıllardır bu işin içerisindesiniz. Yıllardır kendi hinterlandınızda bulunun birçok üyenin hizmetlerine, istek ve taleplerine cevap verdiniz. Bizlerde bunlara şahidiz. Ziyaretlerinizden dolayı şahsım, yönetim kurulum ve Yozgatlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte sizlerle tekrar bir araya gelmek, sizleri ziyaret ederek neler yapabileceğimizi beraber ölçümleyerek inşallah güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı tahmin ediyorum. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum”.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft