• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    2030285,36

KAFECİ ESNAFI SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

KAFECİ ESNAFI SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR
785 Görüntülenme
08 Şubat 2021-17:25

KAFECİ ESNAFI SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

Birçoğunun işletmesini kapatmak zorunda kaldığına dikkati çeken esnaf, tedbirler ışığında işletmelerin açılmasını talep etti.

Koronavirüs önlemleri kapsamıında alınan tedbirler ışığında bir süredir kepenk kapatmak zorunda kalan kafeteryacı esnafı ekonomik olarak yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek için kameralar karşısına geçti.

Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması ile seslerini duyurmaya çalışan esnaf adına konuşan Talas Kafeler Derneği Başkanı Gökhan Demirel, “Gümrük ve ticaret bakanlığı verilerine göre Türkiye genelinde kahvehane, lokanta çay bahçesi, meyhane, kafe, bar oyun salonu ve alternatif büfeler olmak üzere toplam 180 bin iş yeri kapalı. Bu işletmelerin ortalama 10 çalışanları ile birlikte 2 milyon insan tamamen işsiz. Bu sayıya aileleri de dahil edersek 10 milyonu buluyor” dedi.

Gökhan Demirel, sözlerinin devamında kapalı olah işletmelere yönelik yapılmasını talep ettikleri maddeleri sıraladı.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft