• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

KANAL 38 VE TV 38’E DÖRT AYRI KATEGORİDE ÖDÜL

KANAL 38 VE TV 38’E  DÖRT AYRI KATEGORİDE ÖDÜL
964 Görüntülenme
30 Temmuz 2021-19:02

KANAL 38 VE TV 38’E  DÖRT AYRI KATEGORİDE ÖDÜL

Törende Çağan Medya ailesi olarak dört ayrı gururu yaşadık. Kanal 38 Muhabiri Gizem Abatay, Haber görsel dalında birinci, Kanal 38 spikeri Emine Duyan Araştırma- İnceleme Röportaj Dalında ikinci,  Kanal 38 Spikeri Serap Mucuk TV Haber Programcılığı dalında üçüncü olurken, Mizanpaj Dalında Kanal 38 Muhabiri Abdullah Yiğit 3. Olma başarısını gösterdi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında düzenlenen ‘Geleneksel Medya Yarışması Ödül töreni” Erciyes Üniversitesi Erciyes Kongre Merkezinde yapıldı.

Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki dönem Bakanı ve Ak Parti milletvekili Taner Yıldız, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP milletvekili Baki Ersoy, Ak Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel,Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, STK başkanları ve basın mensupları katıldı.

 

Törende açılış konuşmasını yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, geçtiğimiz aylarda hayatsını kaybeden duayen gazeteci ve Gazeteciler Cemiyeti önceki başkanı Veli Altınkaya’yı rahmetle andıklarını söyledi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ortak olarak düzenlenen yarışmada ödül alanları tebrik ederken, medya sektörünün önemine değindi.

Hayırsever iş insanı Süleyman Çetinsaya, “ Bu fakülteden mezun gençlerimiz doğru yazan,gençler yetiştirilmesini arzu ederim” dedi. 

 Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Ödül alanları tebrik ederken, iletişim fakültesindeki öğrencilerimize de başarılar dilemek istiyorum.onlarda bizim geleceğimizdir” dedi.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki dönem Bakanı ve Ak Parti milletvekili Taner Yıldız, “Gazeteciler Cemiyeti’nin kayseri siyasetine, iradesine, sosyal hayatına ve ekonomi gibi birçok sektörüne çok farklı katkıları var. Ödül alan ya da alamayan herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Basın her ülke açısından çok büyük önem arz eden bir özelliğe sahiptir. Televizyon haberciliğinin bir başka mecrası olarak ta internet haberciliği son dönemde ortaya çıktı.  Yerel medya özellikle pandemi de sıkıntılı süreçler yaşadı. Basın mensuplarının hak ve özgürlükleri korumak için Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalar yapıyoruz. Ödül alan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Vali Şehmus Günaydın, konuşmasında maske konusuna vurgu yaparak, “Son 3-4 gündür yaptığımız gözlemlerde maalesef maske takma oranında çok ciddi düşüş var. Bu konuda kararlılığın devam etmesi gerekiyor. Özellikler bütün çalışmalarımızda basın mensubu arkadaşlarımız sürekli olarak  bizlere destek veriyor. Bu konuda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise geçtiğimiz aylarda hayatsını kaybeden duayen gazeteci ve Gazeteciler Cemiyeti önceki başkanı Veli Altınkaya için hazırlanan kısa film gösterildi.

Kanal 38 Muhabiri Gizem Abatay, Haber görsel dalında birincilik ödülünü MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP milletvekili İsmail Özdemir’den aldı.

Kanal 38 spikeri Emine Duyan Araştırma- İnceleme Röportaj Dalında ikincilik ödülünü TSYD Kayseri Şube Başkanı ve Gazeteci Oktay Ensari’den alırken, Kanal 38 Spikeri Serap Mucuk TV Haber Programcılığı dalında üçüncülük ödülünü Gazeteci Canan Bayram

Kanal 38 muhabiri Abdullah Yiğit ise mizanpaj dalında  üçüncülük Ödülünü  İyi Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman’dan aldı.-ED-(GİZEM ABATAY)

 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft