• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,20
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2153648,71

KAYMEK’TEN İLÇELERDE İLK YARDIM SEMİNERİ

KAYMEK’TEN İLÇELERDE İLK YARDIM SEMİNERİ
547 Görüntülenme
27 Temmuz 2022-15:38

KAYMEK’TEN İLÇELERDE İLK YARDIM SEMİNERİ

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.(KAYMEK), kursiyerlerin farkındalıklarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında İlçe Sosyal Yaşam Merkezlerinde ‘İlk Yardım’ seminerleri düzenliyor.

Kentte mesleki eğitim ve sanat kurslarının öncüsü olan Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de düzenlenen etkinliklerde ilgi odağı oluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları kapsamında ‘bilinçli ve duyarlı toplum’ olgusunu her daim üst seviyede tutmak amacıyla birçok eğitim semineri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi KAYMEK, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ilçelerde bulunan İlçe Sosyal Yaşam Merkezlerinde ‘İlk Yardım’ seminerleri düzenliyor.

İlk Yardım Eğitim Semineri’nde temel yaşam desteği, suni solunum, kalp krizi esnasında doğru müdahale ve de kanamalarda ilk yardım gibi konular ele alınacak. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft