• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,78
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    1918465,03

KAYSERİ OSB'DE MALİ GENEL KURUL YAPILDI

KAYSERİ OSB'DE MALİ GENEL KURUL YAPILDI
974 Görüntülenme
12 Kasım 2021-18:08

KAYSERİ OSB'DE MALİ GENEL KURUL YAPILDI 

Kayseri OSB’de 18. olağan mali genel kurul geniş katılımla yapıldı. Mali Genel Kurula Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti milletvekili Mehmet Özhaseki, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da katıldı.

Kayseri OSB’de 18.olağan genel kurulunda divan başkanlığını Büyükşehir Belediye Balkanı Memduh Büyükkılıç yaparken, bakanlık temsilcisi olarak ise Kayseri Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı yaptı.

Açılış konuşmasını yapan OSB yönetim Kurulu Başkanı Murat Yibur, “18.mali genel kurul hayırlara vesile olsun” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, konuşmasında “Burada insanlar hizmet için bir yerlere talip olurlar, makamlara gelirler ve Kayseri için iyi hizmet adına da mücadele verirler. Bizler öncelikle hizmetlerinden dolayı Tahir Nursaçan başkana kendi adıma teşekkür ediyorum. Böyle yerlerde elbette ki mücadeleler olur. Bizim amacımız birlik ve beraberliğimizi tesis ederken Kayseri sanayicisine yakışır bir şekilde bu salonda hep beraber sarılarak ayrılmak.  Bizi her gören Kayseri OSB’de neler oluyor diye soruyor. Kayseri OSB’de bizim konuşmamız gereken şeyler sanayicilerimizin sıkıntılarıdır” dedi.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti milletvekili Mehmet Özhaseki, genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, “Bizlerin ortak paydası Kayseri’dir. Buralarda üretim yapıyoruz, istihdam sağlıyoruz. Hepimiz Kayseriliyiz o yüzden. Bizi ilgilendiren kısım Kayseri’dir. Bir ve beraber olursak Allahın rahmeti üzerimizde olur. Ayrı olursak Allahın azabı üzerimizde olur. O yüzden her ne oluyorsa sükunetle olmasında fayda vardır”diye konuştu.

Mahkeme kararıyla görevden uzaklaştırılan Kayseri OSB eski başkanı Tahir Nursaçan, “Organize sanayi bölgemizin yegane yetki mercileri siz kıymetli sanayicilerimizsiniz. Sizlerin vereceği her türlü karar bizlerin üstündedir. Ancak bununla birlikte içinde bulunduğumuz durumu sizlerle paylaşmak isterim. Bugün huzurunuzda görevden 3 ay süreyle alınan  bir başkan olarak bulunuyorum. OSB’de yapılan hizmetleri anlatmak o kadar da kolay değil” dedi.

Nursaçan, OSB’ye ait birçok projeden bahsetti.  

OSB’ne Sahip Çık Platformu adına söz alan Bekir Okay Kiracıoğlu, “Bizler gerilim istemiyoruz. Biz 1,5 yıldır sanayicimizin sadece ve sadece aydınlatılması için çalıştık. Bunu da anlatmaya çalışırken sürekli olarak hiçbir seçim ya da adaylıkta bulunmayacağımız sizlere taahhüt ediyorum. Bizler sayın başkana sürekli başkan diye hitap ederken ,bize sürekli çapsız,vasıfsız gibi ithamlarda bulunmasına üzülüyoruz.bizler fuar yapılmasın demiyoruz. Bursa’da 150 k bin kişilik fuar yapılıyor ve sanayi odası yapıyor. Eğer fuar alanı bizimse bütün sanayicilerimiz fuara yılda bir kez bedelsiz katılsın” diye konuştu.  

Zaman zaman tansiyon yükselirken, gerginlikler yaşandı. Konuşmaların ardından da mali genel kurul ibra edildi. Yapılan konuşmaların ardından  OSB’nin mali bilançosu oy çokluğu ile kabul edildi.  -ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft