• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    35,02
  • GRAM ALTIN
    2525,03
  • ÇEYREK ALTIN
    4154,49
  • BITCOIN
    2135613,14

KAYSERİ’DE KOVİD-19 TEDBİRLERİ ÜST NOKTADA

KAYSERİ’DE KOVİD-19 TEDBİRLERİ ÜST NOKTADA
591 Görüntülenme
30 Nisan 2021-14:08

KAYSERİ’DE KOVİD-19 TEDBİRLERİ ÜST NOKTADA

Cumhuriyet meydanındaki kontrol noktasını ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın ve Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay,  vatandaşları kurallara uymaları konusunda bir kez daha uyardı.

Kovid-19 mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma süreci nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Emniyet güçleri ise sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı dün akşam saat 19:00 itibari ile şehrin bir çok önemli noktasında denetimlerini artırdı.

Denetimlerin önemli nokttalarından olan cumhuriyet meydanında ise polis ekipleri, sürücüler ve yayalar üzerinde uygulama yaptı.

Cumhuriyet Meydanındaki denetim noktasını ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın, tam kapanma dönemine girdik, daha öncekinden çok farklı temel olarak üretim ve lojistik zincirinin akamete uğramaması için tedbirler alındı. Bunun yanında kuralların uygulanması noktasında arkadaşlarımız sahada, getirilen yeni düzenlemelerin amacı toplum sağlığını korumak ve pandemi mücadelesini kesintisiz devam ettirmek, bayram sonuna da vaka sayılarını belirli noktalara çekmek, vatandaşlardan ricamız eliinizde muafiyet belgeniz varsa aldığınız konuyla ilgili kullanın. Bu terbirlerin amacı kısa sürede netice almak. Vatandaşın desteği bu noktada önemli. Aksi halde yeni tedbirler almak zorunda kalıyoruz. Hepimizin bir kez daha gayret göstermesi lazım. Kayseri olarak bunu daha önce başardık. Bundan sonra da arzuladığımız noktaya ulaşırız. İki bayramı birlikte yaşamayı umut ediyoruz” dedi.

Yaklaşık 4 bin kamu personelinin sahada olğunu belirten Vali Günaydın, “Biz sahada tedbirleri kontrol ettiğimiz müddetçe faydasını görüyoruz. Bunun için jandarma polis kendi bölgelerinde denetimlerini artırdı. Amaç ceza yazmak değil tam tersi vatandaşın sağlığını korumak anlamında tedbirleri almak. Kurallara uymayanlara cezalar uygulanacak ama amaç ceza yazmak değil, toplum sağlığını korumak” diye konuştu.

Kocasinan kaymakamı İlhan Abay’da denetim noktalarında çalışmaları takip ederek vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft