• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,78
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    1918465,03

KAYSERİ'DEN YASTIK ALTI ALTINLARIN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI TEDBİRLERİNE DESTEK

KAYSERİ'DEN YASTIK ALTI ALTINLARIN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI TEDBİRLERİNE DESTEK
705 Görüntülenme
15 Şubat 2022-14:39

KAYSERİ'DEN YASTIK ALTI ALTINLARIN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI TEDBİRLERİNE DESTEK

İncetoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin açıkladığı ve yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması için hazırlanan yeni ekonomi paketinde, dernek olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Yeni paketin detaylarına değinen İncetoprak, şunları kaydetti: "1 Mart'tan itibaren 81 ilimizde uygulama başlayacak ve kuyumcuların sayısı 1500'ün üzerinde olacak. Bununla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından çalışmalar yürütülmektedir. Fiziki altın tasarruflarını kolay ve güvenli şekilde kuyumcular ve bankalar aracılığıyla finansal sisteme teslim edecekler. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nurettin Nebati'nin açıkladığı sisteme dahil olarak, vatandaşlarımızın birikimlerini güvenle teslim edebilmeleri ve ekonomiye katkı sağlayabilmeleri için aracı olmaya çalışacağız. Bizler de 'evlerde bir köşede duran altınları ekonomiye kazandırmanın zamanı geldi' diyoruz ve programa destek veriyoruz."-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft