• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

KAYSERİSPOR PUAN HESABINDA

KAYSERİSPOR PUAN HESABINDA
1066 Görüntülenme
17 Ağustos 2022-16:04

KAYSERİSPOR PUAN HESABINDA

Bu hafta deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, deplasmandan puan veya puanlar ile dönmek istiyor.

Ligin 2. haftasında sahasında İstanbulspor'u yenerek moral bulan Yukatel Kayserispor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçından da puanla ayrılmak istiyor. Güçlü rakibi karşısında başarılı bir futbol oynayarak müsabakayı yenilmeden tamamlamak isteyen sarı kırmızılılar çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncularının performansını yukarılara çekmeye çalışan teknik direktör Çağdaş Atan, bireysel hatanın minimuma indirilmesini ve pas yüzdesinin yükseltilmesini istiyor.

Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde çalışan sarı kırmızılı takımda kırmızı kart cezası biten Ali karimi takıma katıldı. Diğer yandan sakatlıkları bulunan Mame Tiam, Oliver Kemen ve Attamah, bu hafta forma giyemeyecek. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft