• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

KAYSERİSPOR’DA GÖZLER FUTBOL FESTİVALİ’NDE

KAYSERİSPOR’DA GÖZLER FUTBOL FESTİVALİ’NDE
527 Görüntülenme
14 Temmuz 2022-14:58

KAYSERİSPOR’DA GÖZLER FUTBOL FESTİVALİ’NDE

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da gözler Erciyes Futbol Festivali’nde. Turnuva 15 Temmuz’da oynanacak olan Kayserispor-Gençlerbirliği maçı ile başlayacak.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da yeni sezon mesaisi kulüp tesislerinde devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Çağdaş Atan ve ekibi, 15 Temmuz’da başlayacak olan turnuvaya odaklandı. Yaklaşık 20 gündür kamp yapan ve şimdiye kadar 1 hazırlık karşılaşması oynayan Yukatel Kayserispor, lig öncesi en ciddi provasını Futbol Festivali’nde yapacak. Teknik direktör Çağdaş Atan ve kurmayları da takımı daha yakından görerek tüm oyuncuları deneme imkanı bulacak. Erciyes Futbol Festivali, 15-23 Temmuz’da Erciyes’te oynanacak. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Yukatel Kayserispor, turnuvanın ardından ise kulüp tesislerine kapanacak ve lig başlayana kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Temsilcimiz, transfer yasağının kalkması durumda ise teknik direktör Çağdaş Atan’ın istediği doğrultuda transfer yapacak. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft