• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

KAYSERİSPORDA HAZIRLIKLAR TAMGAZ

KAYSERİSPORDA HAZIRLIKLAR TAMGAZ
639 Görüntülenme
19 Temmuz 2022-15:45

KAYSERİSPORDA HAZIRLIKLAR TAMGAZ

Süper Lig’de yeni dönem öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yukatel Kayserispor’da futbolcular, kondisyon ve taktik idmanlarına devam ediyorlar.  Yapılan hazırlık maçında ortaya konan futbol karşısında Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın bazı mevkiler için genç oyuncuları hazırladığı ifade edildi.

Yukatel Kayserispor’da futbolcular sezon öncesi hazırlılarına kulüp tesislerinde yaptıkları idmanlarla devam ediyorlar. Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın nezaretinde çalışmalarını yürüten sarı-kırmızılılar taktik ve kondisyon idmanlarını hız kesmeden sürdürdüler.

Hafta sonunda yapılan hazırlık maçında Ankaragücü karşısında genç isimleri de deneyen Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın, sezon içinde oynatacağı bazı gençleri burada tam olarak görme fırsatı bulduğu ifade edildi. Verilen fırsatları iyi değerlendirdikleri vurgulanan isimlerin sezon içinde bazı mevkilerin değişmez ismi olacağı da iddia edildi.

Ankaragücü ile yapılan hazırlık maçından sonra temsilcimiz Çarşamba günü Alanyaspor’la da bir hazırlık maçı daha oynayacak. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft