• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,39
  • EURO
    34,55
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1949664,81

KGC’YE MİLLETVEKİLİ ERSOY VE İL BAŞKANI İNCETOPRAK’TAN ZİYARET

KGC’YE MİLLETVEKİLİ ERSOY VE İL BAŞKANI İNCETOPRAK’TAN ZİYARET
674 Görüntülenme
07 Kasım 2021-17:30

KGC’YE MİLLETVEKİLİ ERSOY VE İL BAŞKANI İNCETOPRAK’TAN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, belediye meclis ve il yönetim kurulu üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ, MHP il yönetimi ve milletvekilleri ile sıcak ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

MHP Milletvekili Baki Ersoy ise gerek milletvekili olarak yaptığı çalışmalar ve gerekse de meclis çatısı altında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 6 Kasım 2021 tarihi itibari ile makama ulaşan kayıtlı talep sayısının 6215 olduğunu belirtti.

Kayseri’de yaptıkları esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde MHP ye olan teveccüh ve inancın kendilerini mutlu ettiğini belirten Ersoy, “Demek ki çalışınca insanlar bunu görüyor ve insanlarımızın duygularına TBMM çatısı altında tercüman olabiliyoruz. Bunun da haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

MHP olarak Cumhur ittifakı kapsamında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ellerinden geldiği ölçüde hizmet etmenin gayretinde olduklarını kaydetti.

Basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milletvekili Ersoy, Kayseri OSB de yaklaşan mali genel kurula ilişkin görüşlerini aktardı. Kayseri’de yaşanmasını istemedikleri hadiselerin yaşandığına dikkati çeken Ersoy, “Burada ciddi manada tarafların birbirlerine karşı olan mücadelelerinde birbirlerine söylediklerini doğru bulmuyorum” dedi.

Konuşmasının sonunda Kayserispor’un deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına değinen Ersoy, biz Fenerbahçe’ye karşı her zaman sürprizler yapmışızdır. Bu maçtan çok umutluyum” diye konuştu.-GA-(GİZEM ABATAY)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft