• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1878963,30

MELİKGAZİ SALÇA GÜNLERİ SONA ERDİ

MELİKGAZİ SALÇA GÜNLERİ SONA ERDİ
209 Görüntülenme
19 Eylül 2023-14:30

MELİKGAZİ SALÇA GÜNLERİ SONA ERDİ

Geleneksel olarak düzenlenen ve hafta sonu kapanışı yapılan Melikgazi Salça Günleri'nden bu yıl 3.148 aile hizmet alarak salçasını kaynattı.

3 Vardiya 7/24 Saat Hizmet Verildi

Belediye olarak insan odaklı projeler ürettiklerini ve birlik ve beraberliğe önem veren projeler hazırladıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Mimar Sinan Mahallemizde Evliyalar Parkımızda salçasını kaynatan vatandaşlarımızı ziyaret ederek kolaylıklar diledik.Bu yıl da ağız tadıyla bir sorun yaşanmadan Melikgazi Salça Günlerimizi tamamladık. Salça günleri kapsamında şaşırtıcı rakamlara ulaştık. Bu yıl 3. 148 vatandaşımız Melikgazi’de salçasını kaynattı.Alanda 50 tane kazan aynı anda kaynıyor. ZannediyorumTürkiye'de1 ay boyunca 24 saat hizmet veren tek belediyeyiz. Arkadaşlarımız üç vardiya şeklinde çalıştı. Vatandaşlarımız bu hizmetten gerçekten çok memnun. Amacımız sadece salça kaynatmak değil. Bina altlarında salça kaynatarak is ve dumanla çevreye rahatsızlık verilmemesi için böyle bir hizmet yapmıştık. Burada vatandaşlarımıza her türlü imkanı sağlıyoruz. Rabbim birliğimizi daim etsin. Salça günlerine Talas'ta başladık, yaklaşık 7 senedir devam ediyor. Her geçen sene büyüyor daha çok katılım oluyor. Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesinden dolayı da bizler de memnunuz. Burada birlik, beraberlik ve keyif içinde festival tadında salça günleri yaşadık. Emek verentüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. (AY) KURUM HABER

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft