• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

MELİKGAZİ’DEN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS

MELİKGAZİ’DEN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS
186 Görüntülenme
25 Kasım 2023-16:44

MELİKGAZİ’DEN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS

Melikgazi Belediyesi, Kıranardı Mahallesi'nde birçok kursun yer alacağı MELMEK sınıfları, bir aile sağlığı merkezi ve gençlere Akıl Küpü Kütüphanesi kazandıracağı çok amaçlı sosyal tesisin yapım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Tesisin hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel, sanatsal ve sağlık anlamında büyük bir ihtiyacının giderileceğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Milletimizin isteklerini ve önerilerini dikkate alıyor, fayda sağlayacak projeler üretiyoruz. Projelerimizde hemşehrilerimizin sosyal ve kültürel hayatına, eğitimine, sağlığına ve istihdamına önemli katkılar sunmayı hedefliyoruz. Bizler ilçemizi insanımızı çok seviyoruz. İlçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmek için ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlçe sakinlerimizin sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve sağlık hizmetine olan ihtiyaçlarını gidermek hemde gençlerimize ders çalışabilecekleri bir kütüphane yapmak için güzel bir proje hazırlamıştık. Atıl halde bulunan binayı baştan sona onarıyoruz. İnşallah çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak yakında hizmete açacağız. Şimdiden Kıranardı’ya ve Melikgazi'mize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. (AY) KURUM HABER

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft