• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2063221,85

METEOROLOJİ 7.BÖLGE MÜDÜRÜ FATİH DAĞLI'DAN DEĞERLENDİRME

METEOROLOJİ 7.BÖLGE MÜDÜRÜ FATİH DAĞLI'DAN DEĞERLENDİRME
686 Görüntülenme
13 Ocak 2021-17:57

Dağlı, ocak ayında dört mevsimi aynı günde yaşayacağımızı günleri gördüğümüzü ifade etti.

Meteoroloji 7.Bölge Müdürü Fatih Dağlı, vatandaşlara uyarılarda bulundu.  Dağlı, Ocak ayında mevsim normallerinin üzerinde yaşadığımızı söyledi.       

Dağlı, Kayseri’nin hava tahmin raporuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Kayseri ve  bölgemiz geneli için sarı uyarı vermiştik. Bizlerin tahminlerinin olumluya dönüşmesi bizleri de mutlu etti. Rüzgarın kesilmesinden sonra da kuvvetli yağmur yağışları ve sıcaklıkta meydana gelen düşüşlerde yağışlar kar karışık yağmur ve gecenin ilerleyen saatlerinde kar yağışı şeklinde olacak” dedi.

Dağlı, 5 günlük hava tahmin raporunda Kayseri’de aralıklarla kar yağışının devam edeceğini söyleyerek, “Kayseri’de ara ara kar yağışı devam edecek. Sadece cumartesi günü Kayseri’nin güney ve doğu ilçelerinde kar yağışı olacak ve merkez ilçelerde olmayacak. Pazartesi gününe kadar aralıklarla kar yağışı göreceğiz” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta sıcaklıkların düşeceğini söyleyen Dağlı, “Sıcaklık mevsim normallerinin altına düşmeye başlayacak. Perşembe günü için 4 derecelik bir sıcaklık bekliyoruz. Cuma günü için gece en düşük sıcaklık ise eksi 9 olacak” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY)             

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft