• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

"MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ"NDE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

"MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ"NDE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU
681 Görüntülenme
11 Kasım 2021-16:07

"MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ"NDE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Kayseri'de Erciyes Dağı'nda düzenlenen etkinliğe Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın ve protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Vali Günaydın törende yaptığı konuşmada, ağaç dikme etkinliğinin gerçekleşmesi anlamında Erciyes için güzel bir gün yaşadıklarını söyledi.

Ağaç dikmenin önemini vurgulayan Günaydın, "Büyük bir güçlükle büyüttüğümüz var olan ormanı korumak çok daha önemli. Çok basit ihmalkarlıklarla çıkan yangınlarla ormanların azalmasına neden oluyorsak bu durumu da dikkate almamız gerekiyor. Ormanları korumak hepimizin görevi. Ormanlar milli servetimiz, gereken özeni göstermemiz gerekiyor. Çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın da ağaçlandırma çalışmalarının önemini anlattı.

Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturuldu.

Kent genelinde 1,5 milyonu Erciyes'e olmak üzere bu yıl 4 milyon fidan dikilmesi hedefleniyor.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft