• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

MİLLETVEKİLİ BÖHÜRLER'DEN ‘ŞİDDET’ AÇIKLAMASI

MİLLETVEKİLİ BÖHÜRLER'DEN ‘ŞİDDET’ AÇIKLAMASI
224 Görüntülenme
25 Kasım 2023-17:01

MİLLETVEKİLİ BÖHÜRLER'DEN ‘ŞİDDET’ AÇIKLAMASI

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Böhürler, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, kadının eğitim hakkı olmak üzere iş gücü piyasasına ve karar alma mekanizmalarına katılımının hükümetlerin öncelikli politika alanlarından olduğunu söyledi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlı olduklarını vurgulayan Böhürler, "Şunu apaçık söylüyoruz ki, bu konuda asla toleransımız yok. AK Parti olarak inanıyoruz ki eğitim, kadın-erkek eşitliği konusunda şiddetin önlenmesi için atılan en temel adımdır. Bu düşünceyle kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal dayanışmanın gücü önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği yaparak kapsamlı çözümler üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Böhürler, AK Parti Kadın Kolları olarak kadına yönelik şiddeti reddettiklerini vurguladı. (AY)AA

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft