• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,78
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    1918465,03

MİLLETVEKİLİ KARAYEL’DEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ KARAYEL’DEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET
747 Görüntülenme
01 Kasım 2021-14:19

MİLLETVEKİLİ KARAYEL’DEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “Deniz Bey göreviniz yeniden hayırlı olsun. Güzel bir görev. Hem şehrimizde Yozgatlıların temsili anlamında hem de birlik, beraberliğin temini anlamında daha güzel yerlere getirilmesi için önemli görev. Sizi tebrik için geldik. Bunun daha güzel görevlere vesile olacağından da şüphemiz yok. Hayır işlerinde gönüllü olarak koşturuyorsunuz. Yozgatlılarla ilgili de yapılması gerekenlerin ifade edilmesi anlamında Çağan Medya’nın da baştan beri katkısı vardı. Bununla birlikte de seslerinin daha da fazla duyulması için önemli görevlerdir. Böyle başkanlıkları vatandaşlar siz emrediyorsunuz, başkaları yapıyor sanıyor ama sivil toplum işlerinde herkesin derdiyle dertlenme, herkesin yükünü sırtlama yerleridir. Böyle bir yüke de talip oldunuz, Allah işinizi kolaylaştırsın” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin ziyaretleri bizleri hem güçlendiriyor hem de istişare fırsatı buluyoruz. Bu anlamda ziyaretiniz bizim için çok önemlidir. Bizler Kayseri’deki Yozgatlılar Federasyonu olarak sizlerin çalışmalarını Ankara’da takip ediyoruz. Kayseri’ye yapmış olduğunuz hizmetleri de biliyoruz. Avrupa parlamentosunda bizleri nasıl temsil ettiğinizi biliyoruz. Bu anlamda ziyaretiniz hem Avrupa’da yaşayan Yozgatlılar için hem de Kayseri’de yaşayan gurbetçilerimiz için oldukça önemli ziyaret. Pandemi süreci bittikten sonra sizleri Avrupa parlamentosuyla birlikte Avrupa’daki ziyaretlerinizde sizleri oradaki Yozgatlı hemşehrilerimizle de buluşturmak isteriz. Bundan sonraki süreçte de sizlerle istişare ederek, bazı şeyleri beraber yürütmek istiyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft