• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2063221,85

OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM

OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM
478 Görüntülenme
23 Mart 2022-15:14

OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM

 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerinin "Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi" kapsamında denetimleri devam ediyor.

 

Polis ekipleri, kent merkezindeki okulların çevresinde yaptıkları denetimlerde, tütün gibi maddelerin satışının engellenmesi, okulla ilgisi olmayanların bölgeden uzaklaştırılması gibi önlemlerle parkları ve metruk binaları kontrol etti, şüphelendikleri kişilerin kimlik bilgilerini sorguladı.

 

Velilerden Ertuğrul Yılmaz, okul çevrelerinde polisleri görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

Polisleri görünce çocuklarının daha güvende olduğunu hissettiklerini anlatan Yılmaz, "Bu uygulamaların devam etmesini isteriz. Polislerimize de teşekkür ederiz. Kızım da burada okuyor ve polisleri görünce daha rahat oluyoruz. Kızım da polislerin bu uygulamasından dolayı mutlu ve kendini güvende hissediyor." dedi. (AY) AA

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft