• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    35,13
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2159969,58

OYUN ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

OYUN ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR
320 Görüntülenme
01 Ağustos 2023-11:26

Yaz ayalarının gelmesi ve parkların kullanımının artmasıyla oyun gruplarında dezenfekte çalışması yapıldığını hatırlatan Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Parklar bizim için her zaman ayrı bir önem taşıdı. Çocuklarımızın güvenle, sağlıkla, emniyetli bir şekilde eğlenebilmeleri ve gelişmeleri her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı. Çocuklarımızın eğlenirken öğrenebildikleri, spor yapabildikleri, sosyalleşebildikleri park alanlarımız, ailelerimizi de mutlu ediyor.  Çalışmalarımızı özellikle çocuklar ve gençler için titizlikle yürütüyoruz. Çocukların gün içerisinde oyunlar oynadıkları yerler olan parklarımızı, düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Çocuklarımızın sürekli temas halinde oldukları oyun alanlarının hijyenik olması da hayati bir önem taşıyor. Ailelerimizin, gençlerimizin, çocuklarımızın içi rahat olsun.” dedi.

Ayrıca ilçede yeşil alan sayısının arttığını söyleyen Başkan Palancıoğlu, ilçeye yeni parklar da kazandıracaklarını belirtti. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft