• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

ÖZEL ÖĞRENCİLERE “ÖZEL” ZİYARET

ÖZEL ÖĞRENCİLERE “ÖZEL” ZİYARET
324 Görüntülenme
01 Ağustos 2023-11:35

Türkiye’nin alanında en kapsamlı engelsiz yaşam merkezlerinden biri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri özel öğrencilerinin evlerine konuk olarak, gönül bağını daha da güçlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün Kayseri’de ulaşımdan altyapıya, sağlıktan spora hemen her alanda en iyi şekilde hizmet vermeye gayret gösterirken, bir yandan da gönül belediyeciliğinde örnek ve öncü hizmetler yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri özel öğrencilerinin evlerine konuk oldu.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN DÜŞÜNCE VE TALEPLERİNİ DAHA YAKINDAN DİNLEME İMKÂNI BULDULAR

Özel öğrencilerin evlerine konuk olan Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri özel öğrencilerle gönül bağını daha da güçlendirerek, onları kendi evlerinde dinledi.

Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri, bu şekilde özel öğrencilerin düşünce ve taleplerini daha yakından dinleme ve imkânı buldu. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft