• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2063221,85

ÖZHASEKİ, “BU ŞEHRİN DEĞERİ”

ÖZHASEKİ, “BU ŞEHRİN DEĞERİ”
662 Görüntülenme
18 Ocak 2021-12:05

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Hes  Kablo Kayserispor ile ilgili gündeme dair açıklamalar yaptı. Özhaseki, “Kayserispor bu şehrin bir değeri. Bütün spor dallarıyla da ilgileniyoruz aslında. Ama işin başında bir Kayserispor var” dedi.

“Berna Hanım, Kayserispor’a ve Kayseri meselelerine omuz veriyor”

Onursal Başkanlığı’nı yaptığı Kayserispor’un mevcut durumunun sorulması üzerine Özhaseki, “Kayserispor bu şehrin bir değeri. Bütün spor dallarıyla da ilgileniyoruz aslında. Ama işin başında bir Kayserispor var. İçinde Kayseri geçen her şey beni ilgilendirir, ben belediye başkanıyım dedim öyle gördüm. Senelerce de uğraştım, gayret ettim. Ama iş dönüp dolaşıp maddiyata dayanıyor tabii. Haliyle profesyonel bir ekip var. Bu iki konu bir araya gelirse iyi gidiyor. Biri eksik olsa aksamalar oluyor. Bu işi severek yapacak bir ekip lazım. Recep Mamur’dan ben rica ettim başkan olmasını. Benim başkanlığım döneminde de yönetimdeydi Recep Bey. Arkasından gelen Erol Bey hastanesine, işine gücüne bakarken biz rica ettik, gel diye. Ondan evvel de belediyeden genel sekreter yardımcısı arkadaşımız Enver Bey’e gönderdik, Hamdi Bey’e yaptırdık. En son dönemde de Berna Hanım’ı telefonla biz aradık. Sağ olsunlar Kayserispor’a ve Kayseri’nin bir meselelerine omuz veriyor.” dedi

“Takım kötü gitti diye Başkana kötü laf söylenmez”

Kayserispor taraftarlarına da çağrıda bulunan Özhaseki ,“Bakın genç arkadaşlarıma, taraftar derneklerindeki kardeşlerime sesleniyorum; biliyorum Kayserispor hep başarılı olsun istiyorlar. Eyvallah. Ama bakın buraya gelen ekip de çok nadir bulunabilen insanlar. Şimdi de Berna Hanım var, ricamızı kırmayıp geldi, gayret gösteriyor, ne olur destek verelim. Takım kötü giderse o herkesten evvel kahroluyordur bunu bilelim. Takım kötü gitti diye başkana kötü laf söylenmez. Beğenmiyorlarsa birini söylesinler biz gidip rica edip getirelim. Ama yok işte öyle bir ekip. Anadolu’da Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi ben alacağım diye yarışılan bir kulüp yok herhalde. Varsa da helal olsun o şehrin adamlarına. Keşke oralardaki gibi listeler çıksa, yarışsa iş adamları ben beş ben on vereceğim diye. Yok öyle bir şey. Ben Berna Hanım’ı Cumhurbaşkanımızla tanıştırırken dedim zaten içimizde bulduğumuz tek babayiğit diye. Şimdi bize düşen Berna Hanım’a sonuna kadar yardımcı olmak. O geldi, bir ekiple çalışmaya başladı. Herkesten çok başarılı olmayı ister çünkü aynı zamanda bir para koyuyor. İkide bir çocuğuyla olan bir resmini getiriyorlar emin olun ben utanıyorum. Bunu getiren arkadaşları da uyarıyorum lütfen insanın özelini falan karıştırmayın. Çocuk Beşiktaşlı olamaz mı yani? Ayıptır yapmayın. Berna Hanım gayret ediyor, emek veriyor. Destekleyelim lütfen.”

Beşiktaş- Kayserispor Maçında Çıkan Olaylar

Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasında yaşanan tatsızlıklar hakkında Özhaseki, “Ben maç bitimine birkaç dakika kala çıkmıştım. Sonra herhalde Beşiktaş tarafından bazı arkadaşların fevri hareketi olmuş bizim tarafa doğru, bizim arkadaşlar da cevap veriyorlar derken bir iki olay olmuş ama çok da büyümemiş Allah’tan. Emniyet Müdürümüz ile görüştüm olayın mahiyetini anladım. Beşiktaşlı arkadaşları aradım görüştüm sonra da bizim arkadaşlarımızla görüştüm, maç heyecanıydı diye özür dilediler öyle kapandı. Çok büyütülecek bir olay olarak görmüyorum.” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft