• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

ÖZHASEKİ “KAYSERİMİZİ ASLA UNUTMUYORUZ”

ÖZHASEKİ “KAYSERİMİZİ ASLA UNUTMUYORUZ”
679 Görüntülenme
04 Haziran 2021-15:49

ÖZHASEKİ “KAYSERİMİZİ ASLA UNUTMUYORUZ”

Türkiyede bulunan 1389 belediyenin 800’ü Ak Partili bu belediyelerimizin her birinin bakanlıklarla ilgili sorunları oluyor. Hepsi bana soruyor. Uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış birisi olarak tüm Türkiye’den gelen arkadaşlarımıza hangi sorunu nasıl çözeceklerini anlatmaya çalışıyorum. Bu vesile ile bakan arkadaşlarımızla günde birkaç kez telefonla veya ziyaret ederek istişarede bulunuyoruz. Kayserimizi de asla unutmuyoruz” dedi.

“HEPSİNİ BİRE BİR TAKİP EDİYORUZ”

Kayseri’nin kamu yatırımları almaya devam ettiğini kaydeden Özhaseki, “Bir yandan millet parkı yapılıyor. Bir yandan raylı sistem hattı yapılıyor. Havaalanında çileye dönüşen oradaki istasyonun büyümesi çalışmalarıda devam ediyor. Hepsini bire bir takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN RÜYASI OLAN GELİŞMELER YAŞANIYOR”

Hükümetin gündeminde erken seçim olmadığının altını çizen Özhaseki, “Zamanı tarihi belli, günü gelince yapılacak. Muhalefet neden bu kadar iştahlandı, pandemi döneminde dünya sıkıştı. Türkiyede haliyle bazı sektörlerde daralma var. Hizmet sektöründe daralmalar var. Bu konular istismar edilerek ‘acaba buradan bir şey çıkartabilirmiyiz’ diye düşündüler. Devletimiz o kadar güzel işler yaptı ki, mesela şehir hastaneleri. Orada herkes 1 kuruş ödemeden tedavi oldu. Hastanelerde kuyruklar vardı. Kılıçdaroğlu’nun SGK genel müdürlüğü yaptığı gibi bir dönem olsaydı ülkede neler olurdu. Çok şükür yaşanmadı. Sanayide çarklar döndü her ay OSB de elektirik tüketimine bakıyoruz. Artış söz konusu. Bu arada güzel işler de oluyor. Milletin senelerdir rüyası olan gelişmeler yaşanıyor” diye konuştu.

“BU NE AHLAKSIZLIKTIR”

Konruşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun söylemlerine eleştiren Özhaseki, “durmadan yalan söylüyor. Meclis başkanımıza “Şu kadar parayı senmi almıştın” diyor. Bu ne ahlaksızlıktır. Aynı yalanı seneler önce benim içinde söyledi. CHP de İyİ Parti’de senaryolarına devam ediyor” dedi. -GA-(HABER MERKEZİ)

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft