• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2052668,13

ÖZHASEKİ'DEN GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ÖZHASEKİ'DEN GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
593 Görüntülenme
10 Aralık 2020-18:27

Kanal 38 Whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerin ardından aileyi evlerinde ziyaret eden Kanal 38 Ekibi bu ilginç gelişmeyi Kayseri halkı ile paylaştı. Röportajda yetiştirdiği mandalinalardan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye de ikram etmek istediğini vurgulayan Zeynep Deveci’nin bu isteği karşılık buldu. Mehmet Özhaseki, Deveci ailesini ziyaret ederek, mutfakta yetiştirilen mandalinanın tadına baktı.

Kayseri’de olmaz denileni olduran Ekrem ve Zeynep Deveci çifti, evlerinin balkonlarında mandalina yetiştirmeye başladılar. Yetiştirdikleri mandalinaların videosunu Kanal 38 Whatsapp ihbar hattından ulaştıran Deveci çifti, mandalinaların hikayesini haber merkezi ekibimize anlattı. Zeynep Deveci, pandemi nedeniyle yurt dışından gelemeyen torunlarının mandalinalarının ağacın dalında kaldığını söylemişti.

Dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele verdiği bir dönemde Muhabirimiz gizem Abatay’ın iç ısıtan bu özel röportajında yetiştirdiği mandalinalardan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye de ikram etmek istediğini vurgulayan Zeynep Deveci’nin isteği bu gün karşılık buldu. Mehmet Özhaseki, Deveci ailesini ziyaret ederek, mutfakta yetiştirilen mandalinanın tadına baktı.

Zeynep Deveci, çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Kanal 38’e videosunu göndermiştik. Sizlerde haber yaptınız ve bunun içinde çok teşekkür ediyorum. Bakanımızın gelişinden de daha çok memnun oldum” dedi.   

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, konuşmasında “azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor. Maşallah. Siz bu kadar istediniz bizler gelmez miyiz? Ablam haber göndermiş, kayseri2de hiç olmayan belki de ilk defa gördüğüm mandalina yetiştirmişler. Bana da ikram etmek istediğini söyleyince bende geldim. Onların bu güzel muhabbetleri ve duaları yeter. Yöneticinin en büyük mutluluğu emek verdiği yerlerde insanların kendisini sevdiğini görmesidir. Bunu hastane sürecinde de gördüm” diye konuştu.

Öte yandan ise Deveci çiftinin yurt dışındaki çocukları da telekonferans yöntemiyle bu anlara tanıklık ettiler. Özhaseki,onlarla da sohbet etti. 

Özhaseki, “Sağlıkta Önemli Bir Yerdeyiz”  

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Zeynep ve Ekrem Deveci çiftini evinde ziyaretin ardından gündeme dair açıklamalar yaptı. Özhaseki, Covid-19 tedavisinin ardından yaptığı açıklamasında da ülkemizdeki sağlık sistemine değinerek, sağlık sisteminde önemli bir yerde olduğumuzu ifade etti.

Özhaseki, atlattığı Covid-19 tedavi süreciyle ilgili konuşarak, “Covid- 19 sürecinde emek verdiğim Kayseri’nin çok desteğini gördüm. İyi ki tüm ömrüm burada geçmiş diye dualar ettim. Hastalık süreci çok zor bir süreç. Tüm dünya bu hastalığı yeni tanımaya çalışıyor. Bende bir hafta kadar şehir hastanesinde kaldım. Tabi ki tercihimiz Şehir hastanesi oldu. Çünkü hatırlıyorum sayın Cumhurbaşkanımız o zaman bölge hastanesi isminde bu işe başlanıyordu. Kim arsayı ilk olarak temin ederse temelini oradan atarak devam edeceğiz diyordu. Bizde bun tespit edip tapularını çıkarıp Cumhurbaşkanımızın önüne koymuştum. İlk olarak Kayseri’de şehir hastanesinin temeli atılmıştı. Verdiğim emekleri de hastanede tedavi sürecimde gördüm. Orada yüzlerce doktor binlerce sağlıkçının gece-gündüz demeden insanlara nasıl hizmet ettiklerini gördüm. 63 yaşındayım ve geçmişe doğru baktığımda değişik vesilelerle önceki hastanelerin durumunu da çok iyi biliyoruz. Sıralarda beklemiş insanlarız. İlaç almak için bile gecenin bir yarısı kuyruğa girmiş insanlarız. Ak Parti hükümetiyle birlikte tüm sağlık çalışmaları bir çatı altında toplandı. Daha sonrasında da şehir hastaneleri ortaya çıktı. İnsanların hastanedeki gözlerinde ışık, devlet tarafından önemsenmek ve bir kuruş bile vermeden çok güzel bir ortamda hizmet alma sürecinin hepsini de gördüm. Böyle olsun diye emek verilmişti. Şimdi orada vatandaşlar ücretsiz bir şekilde tedavi oluyorlar” dedi.

Özhaseki, Avrupa’daki tedavilerin sürecinden de hatırlatmalar yaparak, “Avrupa’daki sosyal güvenceniz var ise bir noktada tedavi oluyorsunuz. Yoksa binlerce dolar ödeyerek böyle bir hastalıkla bile mücadele edemiyorsunuz. Türkiye bu konuda imtihanı da çok güzel bir şekilde verdi. Bir yıla yaklaşıyor ve şehir hastanesinde vatandaşlar rahatlıkla tedavi olmaya devam ediyorlar” diye konuştu.

Aşı karşıtlığı konusunun sorulması üzerine Özhaseki, “Aşı karşıtlığı diye bir şey nasıl olur bilmiyorum. Bana bir şey olmaz gibi geziyorsunuz ama bir gün bakıyorsunuz boğaz yanmaya başlıyor. Başka ağrılar çıkmaya başlıyor. Daha sonra size pozitifsiniz diyorlar ve onun kendi semptomlarına göre sırt ağrıları,baş ağrıları başlıyor. Ben ağır şekilde atlatanlardan değilim. Entübe hastaların hali görülür gibi değil. Bunlarda yaşlı ya da hasta insanlar biler değil. Bunlar çok sağlıklı ve dışarıda hayatını sürdüren insanlar ve işin garip tarafı kimde nasıl bir hasar bırakacağını da kimse bilmiyor. Dışarıda nefes bedava ve binlerce nefes alıp veriyoruz ya nefesin kıymeti işte orada anlaşılıyor” dedi.

Maskesiz bir yere gitmediğini vurgulayan Özhaseki, “Ben maskeye riayet ettim ve maskesiz bir yere de çıkmadım. Fakat aile içerisindeki bir yemekte oldu” diye konuştu.-ED-(GİZEM ABATAY)           

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft