• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    35,13
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2159969,58

PALANCIOĞLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNİ İNCELEDİ

PALANCIOĞLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNİ İNCELEDİ
557 Görüntülenme
02 Ocak 2021-18:45

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Peyzaj çalışmaları ve tefrişatından sonra hizmete girecek olan Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezinde incelemede bulundu.

Hayırseverler ile birlikte inşaatın son durumunu inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Tınaztepe Mahallemizde güzel bir ihtiyacı gidiyoruz. Yaklaşık 6 ay önce temelini atmıştık. Çok hızlı bir şekilde burayı tamamladık, şimdi peyzajına başlıyoruz. Burası büyük bir sağlık ihtiyacını karşılayacak. Sağlık hizmetinin kalitesi çok önemli. Sağlık çalışanlarımızın da kıymetini bilerek çok nitelikli tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak hayırseverlerle el ele, işbirliği içerisinde sağlık tesislerini Melikgazi'ye kazandırdıklarını belirten Palancıoğlu, “Melikgazi’mizde vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını gidermek için aynı çalışmalarımız 2021 yılında da devam edecek. Ben Ahmet ve Selehattin Sarıalp abilerime teşekkür ederim. Korona virüsle mücadele günlerinde sağlığın ne kadar önemli olduğunu daha da iyi anlamış olduk. Türkiye olarak sağlık konusunda dünyada en başarılı şekilde korona virüsle mücadele verdik” dedi.-ED-(MELİKGAZİ BELEDİYESİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft