• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,78
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1918465,03

PEDAL SESLERİ ERCİYES’TE YANKILANDI

PEDAL SESLERİ ERCİYES’TE YANKILANDI
706 Görüntülenme
25 Temmuz 2022-17:28

PEDAL SESLERİ ERCİYES’TE YANKILANDI

Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisikleti müsabakalarında Grand Prix Kayseri ve Grand Prix Erciyes etapları gerçekleşti. İki gün süren yarışlar bisiklet sporcularının kıran kırana geçen mücadelesine sahne oldu. 

Kayseri Erciyes, Türkiye başka olmak dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel sporcuların katıldığı uluslararası yol bisiklet yarışına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Uluslararası Bisikletçiler Birliği -UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde, Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği organizasyonu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayesinde Erciyes A.Ş ve Spor A.Ş. destekleri ile gerçekleşen yarışlarda GP Erciyes ve GP Kayseri etapları tamamlandı.

7 yol bisikleti ve 4 dağ bisikleti olmak üzere 11 uluslararası bisiklet yarışların ilki 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü Grand Prix Erciyes etabı ile başladı.  Bisikletçiler 141 kilometre uzunluğundaki GP Erciyes turunda Kayseri Bilim Merkezi önünden başlayıp Bünyan ve Sarıoğlan'ı aşarak Kayseri Bilim Merkezi önündeki bitiş noktasına pedal çevirdi. Bu parkurda Malezya’nınTerengganuPolygonCycling Team takımından JeroenMeijers birinci, Sakarya BB Spor Kulübü’nden MykhayloKononenko ikinci, Spor Toto Continental Bisiklet Takımı’ndan OleksandrPrevar ise üçüncü geldi. En genç sporcu ödülünü Özbekistan’ın Tashkent City Professional takımından BekhzodbekRakhimbaevelde etti. 

Sporcular 131 km uzunluğundaki GP Kayseri etabında ise Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp İncesu, Hacılar ilçelerinden geçip Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da bulunan bitiş noktasında pedal çevirdi. Bisikletçilerin kıyasıya mücadele ettiği bu etapta iseMalezyalı Bisiklet Takımı TerengganuPolygonCyclingTeam’denAnatoliiBudiak birinci, yine aynı takımdan MetkelEyop ikinci gelirken Özbekistan’ın Tashkent City Professional Bisiklet Takımı’ndan AkramjonSunnatov üçüncü oldu. En genç Sporcu ödülünü de Tashkent City Professional takımından Konstantin Elli elde etti.

Derece elde eden bisikletçilere düzenlenen tören ile madalya ve kupaları Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Akşehirlioğlu tarafından takdim edildi.

Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisiklet Yarışları25 Eylül tarihine kadar devam edecek. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft