• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    34,99
  • GRAM ALTIN
    2525,03
  • ÇEYREK ALTIN
    4154,49
  • BITCOIN
    2236627,58

SAĞLIKLI DİJİTAL YAŞAM PROJESİ

SAĞLIKLI DİJİTAL YAŞAM PROJESİ
585 Görüntülenme
26 Eylül 2020-16:57

Erciyes Üniversitesi koordinatörlüğünde proje ortaklığını Almanya Köln Üniversitesi, İspanya Barcelona Üniversitesi ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı  “Öğrenciler için Sağlıklı Dijital Yaşam Projesi” kapsamında, “Sağlıklı Dijital Yaşam Yönetiminde Temel Stratejiler” konusunda rehber öğretmenlere yönelik etkinlik programı düzenlendi.

Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın ile akademisyenler ve rehber öğretmenler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, projenin, araştırma bulgularıyla eğitim faaliyetlerinin yanında bilimsel literatüre de önemli katkılar sunacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül de konuşmasında projeye katkılarından dolayı ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve akademisyenlere teşekkür ederek, bakanlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik, açılış konuşmalarının ardından eğitim sunumları ile devam etti.-NG-(ERCİYES ÜNİVERSİTESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft