• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

SARI-KIRMIZILILAR, ÇİFT ANTRENMAN YAPIYOR

SARI-KIRMIZILILAR, ÇİFT ANTRENMAN YAPIYOR
595 Görüntülenme
01 Temmuz 2022-15:06

SARI-KIRMIZILILAR, ÇİFT ANTRENMAN YAPIYOR

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Yukatel Kayserispor, tempoyu artırıyor. Sarı-kırmızılı ekip, sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapıyor.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, yeni sezon mesaisi hafta sonunda kulüp tesislerinde başlamıştı. Kamp çalışmalarına yabancı oyuncularından eksik başlayan sarı-kırmızılı ekip, oyuncuların takıma katılması ile birlikte tempoyu arttırdı.

Teknik direktör Çağdaş Atan nezaretinde Kadir Has tesislerinde çalışan sarı kırmızılı takım kondisyon topluyor. Önceki gün Dimitrios Kolovetsios ile Onur Bulut’un takıma katılmasından sonra Çarşamba günü de Bernard Mensah, Joseph Attamah ve Carlos Mane de, Kayseri'ye gelerek çalışmalara başladı. Yoğun tempoya sahne olan antrenmanlarda oyuncuların bir hayli hırslı oldukları da dikkatlerden kaçmadı.

2 Temmuz’a kadar tesislerde çalışacak Kayserispor, sonrasında Erciyes Yüksek İrtifa Kamp merkezine giderek antrenmanlarını sürdürecek. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft