• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    35,13
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2159969,58

SERBEST BÖLGE'DE GES KURMAK İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

SERBEST BÖLGE'DE GES KURMAK İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
670 Görüntülenme
09 Haziran 2021-14:51

SERBEST BÖLGE'DE GES KURMAK İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda Kayseri Serbest Bölgesine yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali çalışmaları hakkında fizibilite çalışmaları değerlendirildi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, ekonomik yatırım ve hizmetleri desteklediklerini çünkü Kayseri'nin bir bölge şehiri olduğunu kalkınması ve gelişmesi ile çevre illere de katkı sağladığını belirterek, "Kayseri Serbest Bölgemizi geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Serbest Bölgemizde, bina çatılarına Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurmak için yapılan fizibilite çalışmasını değerlendirdik. Kayseri üretim ve sanayi şehridir. Bu Kayseri için değil çevresi içinde bir kazançtır. Her bölge hem üretim hem de ticareti yapamaz. Kayseri bu iki değeri gerçekleştirmektedir. Kayseri kurum ve kuruluşları ile bir bütündür. KAYSER, Kayseri şehri içinde önemli bir üretim ve ihracat merkezidir. Yerel yönetimlere düşen görev bu gelişmeye ve büyümeye paralel olarak yatırım ve hizmetlerde bulunmaktır. Yatırımcının önünü açmak ve teşvik etmektir. " dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Serbest Bölge’de yapılacak GES yatırımının sanayicilere ve serbest bölge hissedarlarına büyük bir faydası olacağını sözlerine ekledi.-ED-(MELİKGAZİ BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft