• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,94
  • EURO
    35,82
  • GRAM ALTIN
    2546,95
  • ÇEYREK ALTIN
    4179,13
  • BITCOIN
    2238879,68

TALAS’A ENGELLİ REHABİLİTASYON MERKEZİ

TALAS’A ENGELLİ REHABİLİTASYON MERKEZİ
147 Görüntülenme
15 Mayıs 2024-11:02

TALAS’A ENGELLİ REHABİLİTASYON MERKEZİ

 

Talas Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu projelerden biri olan ve şehirde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Yunus Büyükkuşoğlu Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmaların sona yaklaşıldığı bildirildi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, merkezi günün ilk ışıklarıyla birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Başkan Yalçın, Talas Yukarı Mahalle'de Talas Belediyesi'ne ait arsaya hayırsever Yunus Büyükkuşoğlu tarafından yaptırılan ve toplamda 4 bin metrekarelik alana sahip olan merkezin son durumunu değerlendirdi.

 

Merkezin yakında birçok özel bölümle hizmet vereceğini belirten Başkan Yalçın, şunları söyledi: “Yunus Büyükkuşoğlu beyin yaptırdığı engelli rehabilitasyon merkezinin son aşamasındayız. Ben öncelikle Yunus Büyükkuşoğlu’na ve bu arsanın teminine onay veren meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapım çalışmalarında artık sona geldik. Burasını Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edip Kayseri’ye çok önemli bir tesis kazandırmanın onurunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.”

 

Merkezde 1950 metrekarelik kapalı alanın bulunacağı belirtilirken, terapi odaları, yaşlı bakım odaları, revir, seminer odaları, resim, akıl oyunları, müzik ve el işi atölyeleri, ortak sosyalleşme alanları, fizyoterapi odası, hipoterapi odası, spor alanları ve yüzme havuzu gibi birçok bölüm yer alacak. Doğayla iç içe tasarlanan ve şehir manzarasına sahip olan merkez, engelli vatandaşların rehabilitasyonu açısından önemli bir tesis olacak. (AY) HABER MERKEZİ

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft