• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

TEDBİRLER ALINDI

TEDBİRLER ALINDI
400 Görüntülenme
11 Mayıs 2023-12:15

TEDBİRLER ALINDI

Kayseri'de seçim güvenliği toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığından yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, kaymakamlar ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Burada konuşan Vali Çiçek, seçim sürecinin kentte huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını, siyasi parti yöneticilerinin, adayların ve vatandaşların sürece katkılarının önemli olduğunu belirtti.

Polis ve jandarma teşkilatının seçim öncesi ve seçim sonrası alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmayı hassasiyetle yürüttüğünü aktaran Vali Çiçek, "Oy verme günü ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için bütün birimlerimiz mesai mefhumu gözetmeden görevleri başında olacaklardır." ifadesini kullandı.

Toplantı sonunda, seçim süreciyle ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler, seçim öncesi ve sonrası uyulması gereken yasal sorumluluklara ilişkin değerlendirme yapıldı. (AY) AA

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft