• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,39
  • EURO
    34,55
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1949664,81

TÜYOSİAD HİZMET İÇİN YOLA ÇIKIYOR

TÜYOSİAD HİZMET İÇİN YOLA ÇIKIYOR
823 Görüntülenme
07 Şubat 2022-17:07

TÜYOSİAD HİZMET İÇİN YOLA ÇIKIYOR

İş dünyası başta olmak üzere kentin her türlü sorunu ile ilgili faaliyette bulunacak olan TÜYOSİAD Ülkemize ve Tüm Dünyada da ses getirecek projelere imza atmaya hazırlanıyor.

 

Tüm Yozgatlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği TÜYOSİAD Yönetimi adına konuşan Erkan Doğan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı, “Ülkemizde ve tüm Dünyanın birçok ülkesinde kendi özgüveni gayretiyle birçok başarılı işlere imza atmış kıymetli hemşerilerimiz var. Bugüne kadar Türkiye’nin birçok ilinde yurt dışında Yozgatlı dernekler, federasyonlar, İş insanları dernekleri kuruldu birçoğu da güzel hizmetlere devam etmektedir  bizde bu yeni yeni oluşumda  daha sonrada dernek statüsünde devam edeceğimiz TÜYOSİAD (Tüm Yozgatlı Sanayici ve İş  insanları derneği) la yeni bir  solukla heyecanla  profesyonellikle  daha da ileriye götürecek  kurum ve kurullarıyla birçok çalışmalarla Yozgatımıza hizmet etme amacıyla  yola çıkmış bulunuyoruz.     Öncelikle YOZGAT lı olma ortak paydasında öncelikle  YOZGAT lı  iş insanları halkasını genişletmek İş dünyasında  kıymetli  iş insanlarımızı  birçok faaliyetlere bir araya gelmek  güç birliği olmak yeni heyecan yeni bi sinerjiyle  hakettiğimiz yerde hep birlikte olmak.  Birçok faaliyetler planlanmakta örneğin  YOZGATLI iş insanları  fuarı  YOZGAT lı İş İnsanları faaliyetlerinin olduğu digital sektörel iş kataloğu,  hemşerimizin kendi aralarında ihtiyaçlarının  gidereceği  iş Platformları ololuşturmak iş insanları halkasını genişletmek birçok faaliyetlerle  bir araya gelmek  YOZGATLI iş Yozgatlı iş insanlarıyla birçok yurt dışı iş seyahatlerini koordine etmek yeni ve  güçlü pazarlar la  kıymetli hemşerilerimizi kalkındırmasında vesile olmak, Sektörlerdeki sorunların aşılmasında  da uzman ekiplere  eksiklerimizi  tamamlamak yardımcı olmak  amacındayız. Yozgatlımızda sanayi  ve  iş  imkânlarının  kısıtlı  olması sebebiyle çok büyük göçler yaşanmış olup nüfusumuz her geçen gün azalmaktadır  bu güçlü birliktelikle derneğimiz üyelerinin ilimizde  ister kendi iş faaliyetleri isterse de  hep beraber ortaklıklarla  olduğu birçok sanayi yatırımı yapmak istihdama  katkıda bulunmak işsizliği  tersine göçü  de başlatmak amacındayız. Eğitim alanında da ciddi düşüncelerimiz bulunmaktadır iş insanlarımızın  sanayi ve fabrikalarında  çalışacak hemşerilerimizi de  eğitimlerle  kurslarla bilgili ve  kalifiye  eleman yetiştirmek  amacındayız .  TÜYOSİAD başta Yozgatlımıza  Ülkemize ve Tüm Dünyada da ses getirecek profesyonel ekipleriyle işinde  uzman insanların başkanlıklarında iş dünyasın da daha güzel  yerlerde daha büyük projelerde  ve  çalışanlarında Çoğunun Yozgatlı hemşerilerimizin olacağı ama kalifiye yetilmiş uzman kadrolarının   olduğu bir hayalimiz var”-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft