• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN ZİYARET TURU

 VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN ZİYARET TURU
288 Görüntülenme
13 Eylül 2023-09:48

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN ZİYARET TURU

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kuruma gelişi sırasında Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, İl Müdürü Cüneyd Özdemir, İl Müdür Yardımcıları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mahmut Kök ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Gökmen Çiçek, İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen hizmetler, takip edilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Çiçek, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın faaliyet alanı her geçen gün gelişiyor, bu anlamda ilimizde de müdürlüğümüz sosyal hizmet ve sosyal yardım alanlarında önemli bir görevi yerine getiriyor. Özellikle kadın, çocuk, yaşlı ve engelliler, şehit yakınları ve gaziler olmak üzere toplumun geniş bir kesimine hizmet götürüyoruz.” dedi

Bilgilendirme toplantısı sonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde bulunan “Kayseri Şehitlerimiz” panosunu ziyaret ederek şehitlerimiz için dua eden Vali Gökmen Çiçek, bütün şehitlerimize vatan müdafaasında göstermiş oldukları kahramanlıklardan dolayı minnetlerini belirtti.

Ziyaret, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün faaliyet alanları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. (AY) KURUM HABER

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft