• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

YENİ VE MODERN BİR ÇEHRE

YENİ VE MODERN BİR ÇEHRE
171 Görüntülenme
25 Kasım 2023-16:46

YENİ VE MODERN BİR ÇEHRE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Osmangazi Mahallesi’ndeki yeni imarlaşan bölgede eşzamanlı olarak yapılan park çalışmasını inceledi. Kocasinan’ın her bir bölgesini kalkındırmaya, yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni imarlaşan bölgede hemşehrilerimize daha nitelikli bir yaşam alanı kazandırmak için yoğun çalışıyoruz” dedi.

Kocasinan’a yeni ve modern bir çehre kazandırmak için yoğun gayret sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların keyif alabileceği ve yaşamaktan mutluluk duyabileceği yaşam alanları inşa ettiklerini söyledi.

Bölgeyi, Kocasinan’a ve Kayseri’ye yakışır hale getireceklerini ve yeni bir hüviyet kazandıracaklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde yeşillendirme ve park çalışmalarımız devam ediyor. Ağaçların dikiminde çoğunu tamamladık ama yine dikeceğimiz yeni ağaçlarımız bu bölgeye renkve güzellik katacak. Mevsim itibariyle ağaçlandırma sezonu da tamamlamış olacağız. Yeni imarlaşan bölge olan burasını, eşzamanlı olarak sosyal donatılarını yerine getiriyoruz ve daha nitelikli yaşam alanı olması için çalışıyoruz. Kuzey Çevreyolunun yanı başındaki yol ve yeşil aksıyla ve diğer taraftaki konutlarla daha nitelikli yaşam alanı oluşmuş olacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, herkesin daha mutlu ve daha huzurlu yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. (AY) KURUM HABER

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft